Reep chocola of een appel?

Gezonder leven: Voeding

Denk jij wel eens na over je gezondheid? Zou je eigenlijk gezonder willen leven maar weet je niet hoe? Ben je je sinds Covid-19 ook bewuster van het belang van een goede gezondheid? Met de workshops 'Gezonder leven' krijg je inzicht in hoe je duurzaam gezonder kunt leven. Deze focust zich op het thema Voeding.

Je schoolperiode is de tijd dat je aan jezelf kunt werken zodat je stevig in je schoenen staat als je de arbeidsmarkt op gaat. Om zo op weg te gaan naar een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven. Dit klinkt simpel maar dat is het niet altijd. Als student wordt er, zeker in deze tijd, veel van je gevraagd. Je bent je aan het ontwikkelen, je hebt je werk, je studie, misschien een stage. En daarnaast wil je ook nog tijd hebben voor leuke dingen. Dit alles bij elkaar kost energie. Onderzoek heeft uitgewezen dat jouw welzijn impact heeft op je studieresultaten. En dat gezond leven een positieve invloed heeft op de cijfers die je haalt. Het ervaren van stress daarentegen heeft duidelijk een negatieve invloed. Dus hoe beter je je voelt, hoe meer energie je hebt voor alle dingen die je wilt en moet doen. De workshops kunnen je helpen om je beter te gaan voelen.

Dit ga je doen
Deze workshop focust zich op Voeding. Je leert wat de effecten zijn van voeding op je leven en wat je kunt doen om gezonder te leven. Je leert meer over de theoretische kant en koppelt dit gelijk aan je eigen leven. Wat past bij jou? Wie of wat kan jou helpen? Welke kleine stappen leiden tot een gezonder leven dat jij kunt volhouden op de lange termijn?
Naast deze workshop, bieden we ook twee andere workshops 'Gezonder leven'. Deze focussen ze zich op de thema’s Slaap en Beweging. Je kunt je inschrijven voor alle drie de workshops, maar je kunt ook een keuze maken en ze afzonderlijk van elkaar volgen.

Wat verwachten wij van jou?
De workshop duurt maximaal 2,5 uur. We vragen je vooraf voor te bereiden. Hiervoor krijg je een opdracht mee die past bij het thema van de workshop. De voorbereiding vraagt ongeveer 1 uur van jouw tijd. In de workshop(s) ga je hier vervolgens heel praktisch mee aan de slag.

Inschrijven
Meld je aan via de button rechts. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging en aanvullende informatie.


Mischa van Jaarsveld


Uiterste aanmelddatum: 2023-02-27

Wanneer
Datum Tijd
28-02-2023 15:30 - 17:45
Beschikbare plaatsen 5 van de 15
Locatie Online
Kosten Gratis
Thema Persoonlijke ontwikkeling
Tags Cultuur , Gedrag , Gezondheid , Maatschappij , Ontspanning , Praktijk

Let op: registratie eisen

Reviews