head

Over ons

Bij Avans kun jij als student je ook ontwikkelen naast je studie. Het brede en gevarieerde aanbod extra-curriculaire activiteiten vind je hier op extra.avans.nl. Elk blok staan er weer nieuwe workshops, trainingen, lezingen en events op. Deze gratis activiteiten concentreren zich rond de thema's persoonlijke ontwikkeling, maatschappij, duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie.

Wil jij activiteiten kunnen uitzoeken die bij jouw ontwikkeling op dat moment passen? Vind je het leuk om deze samen te doen met studenten van verschillende opleidingen? Laat je dan inspireren door de mogelijkheden op deze site. Ook de activiteiten van GreenOffice, voor en door studenten die willen werken aan een duurzamer Avans, vallen onder het extra-curriculaire aanbod.

Contact

We hopen je te stimuleren en te inspireren en dagen je uit om ons ook scherp te houden. Als organiserend team achter de activiteiten van Extra willen we goed luisteren naar wat jij als student nodig hebt en daar flexibel op inspelen. Dus heb je suggesties, vragen, ideeën? Laat het ons weten. Teamcoördinator is Renate van Dierendonck-Zweers. Je bereikt ons via avansextra@avans.nl, 088-5257737 (ma t/m vr van 9.00 -16.30 uur) of loop gewoon eens binnen bij het Avans Ondernemerscentrum. Je vindt ons in Breda (ruimte HA024) of ’s-Hertogenbosch (ruimte OG030) in de centrale hal. Je bent van harte welkom


Volg ons ook op social media: Facebook en Instagram.