Inspiratiesessie juridisch

Bescherming tegen faillissement

Hoe bescherm je jezelf tegen een faillissement? We gaan dat bekijken vanuit de vraag hoe je jouw privé vermogen kunt beschermen, maar ook wat als jouw klant failliet gaat. Hoe kun je dan jouw belangen maximaal beschermen. Heb je al een concrete vraag? We nodigen je uit om jouw vraag in te sturen.

Dat is niet best…. Een opdrachtgever gaat failliet. Heb je net jouw producten geleverd. En nu? Is jouw overeenkomst wel sterk genoeg? Of heb je voor niets gewerkt? In de meeste gevallen ben je jouw investering kwijt. Hard gewerkt, niets ontvangen. Maar ook wat te doen als jouw onderneming niet zo succesvol is? Kan een curator dan zomaar jouw auto verkopen of beslag leggen op jouw privé bankrekening? In deze online sessies gaan we samen bekijken op welke wijze je jezelf het beste en eenvoudig kunt beschermen tegen het faillissement van jouw klant maar ook wat je nu al kunt doen om te zorgen dat je niet voor niets gewerkt hebt.

Wanneer?
Donderdag 9 juni van 16:00 uur tot 17:00 uur

Waar?
Online

Voor wie?
Alle (startende) student ondernemers op zoek naar concrete tips om veilig te ondernemen en de juiste bepalingen in een overeenkomst op te nemen.

Door wie?
SJAK, Studenten Juridisch Advies Kantoor samen met docent Juridische Hogeschool Frank van der Kruis.

Uiterste aanmelddatum: 2022-06-08

Wanneer
Datum Tijd
09-06-2022 16:00 - 17:00
Beschikbare plaatsen 41 van de 50
Locatie Online
Kosten Gratis
Thema Ondernemerschap
Tags Maatschappij , Ondernemen , Praktijk , Recht , Startup , Zelf ondernemer zijn

Reviews