Kijk en support!

Ondernemer van het Jaar-event

Op donderdag 16 maart organiseert het Avans Ondernemerscentrum de vijfde editie van de Avans Ondernemer van het Jaar verkiezing in de LocHal in Tilburg. We trappen af met een inspiratie talk van voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky.

De verkiezing 
Alle studentondernemers binnen Avans kunnen zich aanmelden om kans te maken op de titel Ondernemer van het Jaar. Uit alle inzendingen is de top 5 gekozen. Deze 5 pitchen hun bedrijf tijdens het event op 16 maart. Hieruit kiezen de Dragons de grote winnaar die zich mag kronen tot Avans Ondernemer van het Jaar 2023. Met Dragons als Renata Knook van Knook Jaguar Land Rover, Thijs van den Berg van PADDAP/Growgo en Suzanne Harper van A Perfect Jane.

We trappen het event af met een inspiratie talk van voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky.

De winnaar gaat er vandoor met €1.500,- om te investeren in zijn of haar bedrijf, een gepersonaliseerde promo-video en een coachingsessie met een Dragon naar keuze.
 
Naast de jurywinnaar wordt er ook een publiekswinnaar gekozen. Tijdens het event stemmen de bezoekers op hun favoriete ondernemer. Diegene met de meeste stemmen krijgt een promovideo voor zijn of haar bedrijf. 

Datum en tijden  
Het event is op donderdag 16 maart van 15:00 uur tot 18:00 uur in de LocHal in Tilburg. 
  
Aanmelden   
Wil jij de beste 5 tegen elkaar zien strijden om de titel? Aanmelden voor het event kan via de website achter de aanmeldbutton.

Uiterste aanmelddatum: 2023-03-16

Wanneer
Datum Tijd
16-03-2023 15:00 - 18:00
Locatie Tilburg
Kosten Gratis
Thema Ondernemerschap
Tags Bedrijf , Innoveren , Ondernemen , Praktijk , Startup , Zelf ondernemer zijn

Reviews