Dive into your drives

Huiskamersessies (1): Drijfveren

Vanuit je luie stoel werken aan persoonlijke groei? Dat kan met de interactieve Huiskamersessies. In 3 online trainingen krijg je meer inzicht in jezelf. Dive into your drives gaat over jouw drijfveren.

Inhoud

Drijfveren geven je energie. Ze zijn de basis van jouw motivatie en zorgen ervoor dat je net wat harder gaat lopen. Het gaat dan niet om wensen als veel geld verdienen of een gezin met 4 kinderen hebben, maar om de onderliggende verlangens zoals onafhankelijkheid of geborgenheid.
Niet iedereen weet van zichzelf wat hem of haar drijft. In deze huiskamersessie gaan Frederiek Vetkamp en Nanda van der Els met jou op zoek naar jouw drijfveren.
Na de introductie start de opdracht waarin je onderzoekt welke zaken jou energie geven. Heb je daar een beeld van, dan volgt de volgende stap: wat heb jij nodig om jouw drijfveren te vervullen? Wat moet je zelf doen of laten voor jouw drijfveren?
Stel je voor: als verbinding voor jou belangrijk is en er binnen je studie weinig ruimte is voor menselijk contact, wat heb je dan privé nodig om je behoefte te vervullen?

Interactief
Tussen de oefeningen door nodigen we je uit om deel te nemen aan de chat. Uiteraard ben je vrij te reageren, ook op opmerkingen van anderen. Eerdere trainingen leren dat je meer inzicht in jezelf krijgt als je je ervaringen deelt. Tot besluit formuleer je jouw doel. Dit mag ook een doel in je privéleven zijn. Je omschrijft hoe je dit kunt bereiken en welke drijfveren je daarbij helpen. Dit plan bevat jouw handvatten voor verdere persoonlijke groei.

Praktisch
Deze interactieve training duurt 1,5 uur en wordt gegeven vanuit de ontspannen setting van de huiskamer. Jij kijkt mee vanuit je luie stoel, maar het is wél de bedoeling dat je actief meedoet. Wil je jezelf beter leren kennen, begrijpen en sturen, meld je dan aan via de knop aan de rechterkant van deze pagina.

Frederiek en Nanda vullen elkaar uitstekend aan. Waar Frederiek zorgt voor actie, brengt Nanda je weer op aarde. Samen verzorgen ze een energieke en interactieve sessie waarin je de basis legt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hun voornaamste doel is studentenwelzijn te verhogen en jou een fijne studententijd te bezorgen.

Deze sessie maakt deel uit van een serie van 3 Huiskamersessies. Hiertoe behoren ook Me, myself and I en Better together. Je bepaalt zelf voor welke sessie(s) je je aanmeldt.


Frederiek Vetkamp


Nanda van der Els


Uiterste aanmelddatum: 2022-02-01 12:00:00

Wanneer
Datum Tijd
01-02-2022 19:30 - 21:00
Locatie Online
Kosten Gratis
Thema Persoonlijke ontwikkeling
Tags Cultuur , Gedrag , Gezondheid , Maatschappij , Ontspanning , Praktijk

Let op: registratie eisen

Reviews