Hoeveel weet jij over je roots?

Pizza & Talk: Black History Month

Black History Month is de maand waarin wereldwijd de geschiedenis en zwarte legendes van de Afrikaanse diaspora worden herdacht. Ook binnen Avans staan we hier bij stil. Kom naar de Pizza & Talk avond en leer meer over BHM. Wij zorgen voor pizza's!

Tijdens Pizza & Talk avond is iedereen welkom, zowel studenten als medewerkers. Samen gaan we in gesprek over Black History Month en diversiteit/inclusieviteit in de wereld. Ook wordt er wat vertelt over de Movement: een studenteninitiatief die zich inzet voor deze onderwerpen. Onder het genot van een lekkere pizza is er alle ruimte om het te hebben over (persoonlijke) ervaringen, actuele discussies en ontwikkelingen in het verleden en toekomst. Dit moedigen we aan aan de hand van verschillende stellingen. Tijdens deze avondsessie, wat een safe space is voor iedereen, krijg jij inzicht in wie je bent en waar je vandaan komt. Naast inhoudelijke gesprekken is er natuurlijk ook ruimte om elkaar beter te leren kennen. Ook voor muziek wordt gezorgd (kom maar door met je verzoeknummers).

Waar en wanneer?
De Pizza & Talks sessie vindt plaats op 28 februari, de laatste dag van Black History Month. Je bent welkom van Student Support (HA023) op de Hogeschoollaan in Breda. De inloop is vanaf 17.00 uur, het programma start om 17.30 uur. Kan je de ruimte niet vinden? Stuur een bericht via Teams naar Assala Driouichi (a.driouichi@student.avans.nl).  

Pizzawensen & verzoeknummers
Bij het aanmelden kan je aangeven welke pizza je wilt (it's on us!). Ook kan via het aanmeldformulier je verzoeknummers doorgeven.Eva-lisa Janssen


Uiterste aanmelddatum: 2023-02-27 13:30:00

Wanneer
Datum Tijd
28-02-2023 17:00 - 20:00
Beschikbare plaatsen 50 van de 50
Locatie Breda
Kosten Gratis
Thema Persoonlijke ontwikkeling ,
Maatschappij
Tags Cultuur , Gedrag , Maatschappij

Reviews