Duurzaamheid & chill

GreenOffice's docu & dinner night

Zin in een duurzame filmavond met de vrienden van GreenOffice? En dit onder het genot van drankjes en een homemade vegan curry? Kom dan naar de GreenOffice meetup op 9 februari.

Van 6 tot en met 11 februari is het de Week van de Circulaire Economie. Deze week staat in het teken van het hergebruiken van grondstoffen en afval. Maar hoe belangrijk is dit eigenlijk? En wat is onze rol daarin? Op 9 februari kijken we samen naar de documentaire ‘Going Circular’ van de makers van de Academy Award Winning documentaire 'My Octopus Teacher'. Na het kijken brainstormen we samen hoe we binnen de muren van Avans hier de volgende stap in kunnen zetten.  

'Going Circulair' is (nog) niet beschikbaar bij Nederlandse streamingsdiensten, dus 9 februari is jouw kans om hem te bekijken! Bijzijn is meemaken.
Praktisch  
De docu & dinner night vindt plaats op 9 februari in garage van Otten in Breda (tegenover de Hogeschoollaan). Je bent welkom van 16.00 tot 20.00 uur. Aanmelden doe je via de aanmeldknop rechts op deze pagina.
 
Green Office  
GreenOffice is dé hub voor studenten die een passie hebben voor duurzaamheid en daar een concrete bijdrage aan willen leveren. GreenOffice-studenten verduurzamen Avans en haar omgeving en initiëren zelf projecten en duurzaamheidscampagnes. 

 

Uiterste aanmelddatum: 2023-02-08

Wanneer
Datum Tijd
09-02-2023 16:00 - 20:00
Beschikbare plaatsen 40 van de 40
Locatie Breda
Kosten Gratis
Thema Duurzaamheid
Tags Aarde , Maatschappij , Milieu
Details

Let op: registratie eisen

Reviews