Ben jij dé topondernemer van 2023?

Avans Ondernemer van het Jaar

Alle studenten van Avans die een eigen bedrijf hebben, of daarmee op korte termijn starten, kunnen zich tot zondag 12 februari 23.59 uur aanmelden voor de verkiezing van de Avans Ondernemer van het Jaar. Naast deze eervolle titel, win je ook een mooie prijs, namelijk € 1.500,- om jouw onderneming verder op weg te helpen, een professionele promovideo en een een-op-een coachingsessie met één van de Dragons. 

Overtuig jij onze Dragons dat jij de beste ondernemer van Avans bent? Doe dan mee aan de Avans Ondernemer van het Jaar verkiezing. Op donderdag 16 maart in de LocHal in Tilburg pitchen de beste vijf hun bedrijf waaruit we één winnaar kiezen die een jaar lang met de titel en de eer mag strijken. 
 
Verkiezing 
Studentondernemers van Avans kunnen zich tot en met 12 februari aanmelden voor de verkiezing. Uit alle aanmeldingen selecteren onze businesscoaches de beste vijf. Op donderdag 16 maart proberen deze studenten de Dragons te overtuigen dat zij de Avans Ondernemer van het Jaar zijn.   
 
Publieksprijs 
Naast de jurywinnaar wordt er ook een publiekswinnaar gekozen. Tijdens het event stemmen de bezoekers op hun favoriete ondernemer. Diegene met de meeste stemmen krijgt een promovideo voor zijn of haar bedrijf. 
 
Durf jij de strijd aan?
Denk jij dat je de beste ondernemer van Avans bent? Meld je dan nu aan voor de Ondernemer van het Jaar-verkiezien, ga naar de website via de aanmeld button.

Uiterste aanmelddatum: 2023-02-10

Wanneer
Datum Tijd
16-03-2023 15:00 - 18:00
Locatie Tilburg
Kosten Gratis
Thema Ondernemerschap
Tags Bedrijf , Innoveren , Ondernemen , Praktijk , Startup , Zelf ondernemer zijn

Reviews