Samen duurzame impact maken

GreenOffice meetup

Wil je meer weten over duurzaamheid of bijdragen aan een (meer) duurzame Avans Hogeschool en maatschappij? Kom dan naar de GreenOffice meetups en ontmoet gelijkgestemden. Tijdens deze laagdrempelige avonden wordt er samen gegeten en maken we plannen hoe we duurzame impact kunnen maken.

Laat je mensen uit verschillende disciplines naar hetzelfde probleem kijken, dan leidt dat vaak tot verrassende oplossingen. Zo is afval voor de ene student misschien een exportproduct, terwijl het voor de ander een kunstobject is of een middel om samenwerking te stimuleren. Vanuit de gedachte dat twee mensen meer zien dan één opent GreenOffice vanaf dit studiejaar haar deuren voor een maandelijkse GreenOffice meetup. 

GreenOffice meetup
Praat tijdens de GreenOffice meetups op een laagdrempelige manier mee over duurzaamheid. Elke bijeenkomst gaan we aan de slag met een ander thema. We trappen af met korte presentaties over de lopende projecten. Na een gezamenlijke maaltijd gaan we in gesprek. Alle aanwezigen mogen input en feedback op de activiteiten geven. Zo tillen we ieder project naar een hoger niveau en kunnen we ook werkelijk impact maken. Hopelijk krijg je op de GreenOffice meetup een beeld van hoe jij kunt bijdragen. Dat kan binnen Avans zijn, maar ook daarbuiten. Wees vooral niet bang dat je meteen de hele wereld moet redden, we nemen kleine stapjes.

Tijdens de GreenOffice meetups doe je inspiratie op voor een duurzaam leven, zowel professioneel als privé. Omdat duurzaamheid ons allemaal aangaat, zijn deze bijeenkomsten gericht op studenten uit alle richtingen. Reken op een gezellige avond met enthousiaste mensen. Je gaat zeker een stuk wijzer naar huis, je krijgt de gelegenheid je ideeën te delen en misschien kom je zelfs in actie.

Praktisch
De GreenOffice meetup wordt maandelijks georganiseerd. Check de link bij 'Details' voor de aankomende data. De meetups vinden plaats in Garage van Otten in Breda (tegenover de Hogeschoollaan).

GreenOffice
GreenOffice brengt studenten bij elkaar die een concrete bijdrage willen leveren aan duurzaamheid en ondersteunt hen daarin. De Tradeshop, de afstudeerboom en Zero Waste Month komen bijvoorbeeld allemaal uit de koker van GreenOffice. Wil je meer informatie over de activiteiten van GreenOffice? Wil je een bijdrage leveren aan een bestaand project of wil je zelf een activiteit aandragen? Dan is de GreenOffice meetup echt iets voor jou! 

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar greenoffice@avans.nl.

Uiterste aanmelddatum: 2023-02-09

Wanneer Startdatum: 09-02-2023
Einddatum: 01-07-2023
Beschikbare plaatsen 40 van de 40
Locatie Breda
Kosten Gratis
Thema Duurzaamheid
Tags Aarde , Maatschappij , Milieu
Details

Let op: registratie eisen