Laat jouw ideeën horen!

Denktank: aanbod Avans Extra

Avans biedt allerlei activiteiten aan die jij naast je studie kunt volgen. Deze gaan over maatschappij en duurzaamheid, maar ook over persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Heb jij ideeën voor nieuwe onderwerpen die wij nog niet aanbieden? En weet jij welke thema’s actueel zijn bij jou en je medestudenten? Meld je dan aan en denk met ons mee!

Het is belangrijk dat de extra activiteiten die we aanbieden aansluiten op jullie behoeftes. We nodigen je dan ook uit om, samen met medestudenten, op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan over hoe we het extra aanbod kunnen verbeteren en aanpassen op jullie wensen. Wat vind je goed? Wat mis je? Alle input is welkom!

Hoe werkt het?
We komen twee keer per jaar samen. Een bijeenkomst duurt 1,5 uur en kan afhankelijk van jouw voorkeur zowel op school als online plaatsvinden. Voorafgaande vragen we je om je voldoende te verdiepen in het bestaande aanbod zodat je weet waar je het over gaat hebben. Het zou fijn zijn als je beide keren aanwezig bent maar dat is geen verplichting.   

Naast het feit dat het heel interessant is om mee te kunnen bepalen hoe het extra aanbod binnen Avans er uit komt te zien, is meedoen ook een mooie aanvulling op je cv. Als je meedoet ontvang je hiervoor per bijeenkomst een vergoeding.

Meld je aan
Het staat nog niet vast wanneer de volgende Denktank gaat plaatsvinden. Wil je wel meedenken? Laat je gegevens achter via de aanmeldknop en wij nemen contact met je op als er data bekend zijn.

Uiterste aanmelddatum: 2023-04-18

Wanneer Startdatum: 18-04-2023
Einddatum: 07-07-2023
Beschikbare plaatsen 10 van de 10
Locatie Nog niet bekend
Kosten Gratis
Thema Persoonlijke ontwikkeling ,
Zelfstudie ,
Maatschappij ,
Ondernemerschap ,
Duurzaamheid
Tags Academisch nadenken , Creatief , Gedrag , Innoveren , Maatschappij , Ontspanning , Praktijk

Let op: registratie eisen