Entrepreneurship Game

Playground for Entrepreneurs

En heb je een (concreet) ondernemersidee dat je verder wilt verkennen of misschien al een lopend bedrijf? Schuif dan op 20 oktober aan in Den Bosch en speel het bordspel Playground for Entrepreneurs. Je speelt het met maximaal drie andere ondernemende studenten en onder begeleiding van een ervaren business coach.

Studeer jij in Brabant en ben je ondernemend? En heb je een (concreet) ondernemersidee dat je verder wilt verkennen of misschien al een lopend bedrijf? Schuif dan op 20 oktober aan in Den Bosch en speel het bordspel Playground for Entrepreneurs. Je speelt het met maximaal drie andere ondernemende studenten en onder begeleiding van een ervaren business coach. Het spel neemt je mee langs verschillende aspecten van het ondernemen en triggert je om in gesprek te gaan met je groep. Je wordt uitgedaagd om creatief en kritisch te kijken naar bijvoorbeeld je persoonlijke en ondernemersdoelen, je waardepropositie of verdienmodellen, je klanten en je marketing en nog veel meer. Je krijgt hier waardevolle feedback op van (toekomstige) mede-ondernemers en de business coach en voorziet hen ook van feedback.

We zijn in totaal met maximaal 24 studenten en een aantal business coaches. Inge de Dreu, docent Business Innovation bij Avans Hogeschool en bedenker van deze game, doet de kickoff en zal mede begeleiden.

Dus: vind jij het leuk om intensief in contact te komen met andere (toekomstige) ondernemers, spelenderwijs stappen te maken met je idee of onderneming, en een inspirerende namiddag te beleven op een toffe locatie? Meld je dan nu aan.

Datum
Donderdag 20 oktober

Tijd
15.40 – 18.00 uur

Locatie
Avans Hogeschool Den Bosch

Maximaal aantal deelnemers
24

Online/offline
Offline

Uiterste aanmelddatum: 2022-10-17

Wanneer
Datum Tijd
20-10-2022 15:30 - 18:00
Beschikbare plaatsen 23 van de 24
Locatie 's-Hertogenbosch
Kosten Gratis
Thema Ondernemerschap
Tags Bedrijf , Ondernemen , Zelf ondernemer zijn