Proud to be Ashamed!

Congrestival

Schaamte, iedereen heeft er wel eens last van en het bestaat in vele vormen. De laatste tijd wordt er veel gesproken over bodyshaming. Daarbij vinden anderen dat jij je voor je lichaam zou moeten schamen omdat het te dik of te dun is. Wat traditioneler is schaamte over afkomst of seksualiteit. Op het Congrestival Proud to be Ashamed zwijgen we niet langer over onze schroom

Congrestival: Proud to be Ashamed


* Door grote belangstelling 10 extra plekken beschikbaar! * 
Het Congrestival is een mix van het leerzame van een congres met de een berg creativiteit en de ontspannen sfeer van een festival. Het eerste Congrestival van Avans vindt plaats in mei en heeft als thema schaamte. Kom jij ook naar Proud to be Ashamed?

Tijdens het inspirerende en bruisende programma maken we verschillende soorten schaamte juist bespreekbaar en hopen dat jij je aan het einde van de avond realiseert dat je kan zijn wie je bent, en bovenal: een beetje kan lachen om je schaamte.

 
Op het congrestival combineren we het nuttige met fun. In de toffe en relaxte vibe van een festival wordt je geïnspireerd door de sprekers op het podium, net zoals dat op een congres gebeurt. Je bent welkom op 25 mei bij De Avenue!
Studenten die deel hebben genomen aan honoursprogramma CHANCE krijgen voorang op het evenement en kunnen tijdens het congrestival hun certificaat ophalen. 

 
In een TED Talks-achtige setting delen verschillende sprekers hun visie op het thema schaamte (en kracht). Naast sprekers zijn er performances op ons podium met een meer interactief karakter. Tijdens de pauze doe je een drankje of bewonder je de expositie 'het lijf' van de studenten van St. Joost en van CMD. Ook zijn er kleinschalige activiteiten, zoals je die kent van het festival. Leef je uit met verf op ons gastendoek of andere activiteiten. En uiteraard is er muziek. De band STINCE opent de avond en speelt jazzy tunes in de pauze. De avond wordt afgesloten door funky plaatjes van DJ Kuriosa! Volg insta-account ExtrabijAvans in de gaten voor de onthulling voor de onthulling van de line up.

 Onthulling Line-up:

* Martijn Derks: Coming out as one. Martijn is één van de sprekers op het congrestival en worstelde met zijn seksuele geaardheid in combinatie met zijn geloof.
* Stay tuned for more...

Heb je zin in een onwijs toffe avond met medestudenten? Wil je in een chille sfeer nieuwe kennis en ervaringen opdoen? Wil je handvatten krijgen om met jouw eigen schaamtegevoel aan de slag te gaan en misschien ook nog een beetje te lachen? Meld je dan aan voor het Congrestival Proud to be Ashamed. Ook studenten met een technische achtergrond of een meer praktische instelling gaan hier een mooie avond beleven.

 

Praktisch

Proud te be Ashamed vindt plaats op 25 mei van 18.30 tot 23.30 uur in De Avenue in het centrum van Breda. Om 22.00 u begint de borrel met DJ. De toegang is gratis en er is plek voor 125 aanwezigen. Uiteraard krijg je een drankje bij binnenkomst van ons. Of twee. Je meldt je aan via de aanmeldknop op deze pagina.

Uiterste aanmelddatum: 2022-05-24 20:00:00

Wanneer
Datum Tijd
25-05-2022 18:30 - 23:30
Beschikbare plaatsen 0 van de 138
Locatie Breda
Kosten Gratis
Thema Persoonlijke ontwikkeling ,
Zelfstudie ,
Maatschappij
Tags Creatief , Cultuur , Disruptieve Innovatie , Gedrag , Innoveren , Kritisch Burgerschap , Maatschappij , Ontspanning , Praktijk

Het maximum aantal deelnemers is helaas bereikt. Meld jezelf wél aan zodat we weten dat je interesse hebt. We nemen dan contact met je op mocht er een plek vrij komen en wanneer er nieuwe kansen komen.

Reviews