Better together

Huiskamersessies (3): Samenwerken

Vanuit je luie stoel werken aan persoonlijke groei? Dat kan met de interactieve Huiskamersessies. In 3 online trainingen krijg je meer inzicht in jezelf. Better together gaat over samenwerken.

Inhoud
Herken je dit? Je werkt samen aan een project en degene met wie je dat doet, reageert heel anders dan jij graag zou willen. Op den duur gaat er steeds meer energie naar je irritatie en minder naar het project. Aan het einde van het liedje zit niet alleen jij met een hoop frustratie, maar die ander waarschijnlijk ook.
Mensen hebben nu eenmaal verschillende persoonlijkheidsstijlen. Daarover vertellen Frederiek Vetkamp en Nanda van der Els je in de huiskamersessie Better Together. Aan de hand van oefeningen onderzoek je jouw eigen persoonlijkheids- en communicatiestijl. Ben jij dominant of pietluttig? En hoe ga je dan om met mensen die precies tegenovergesteld zijn? Voor de duidelijkheid: in persoonlijkheden bestaat er geen goed of fout. In deze sessie leer je  de stijl van de ander te herkennen zodat je het onderlinge begrip en de samenwerkingsmogelijkheden kunt vergroten.

Interactief
Tussen de oefeningen door nodigen we je uit om deel te nemen aan de chat. Uiteraard ben je vrij te reageren, ook op opmerkingen van anderen. Eerdere trainingen leren dat je meer inzicht in jezelf krijgt als je je ervaringen deelt. Na deze sessie weet je waar je op moet letten in de onderlinge communicatie en hoe je daarmee de samenwerking met anderen verbetert.

Praktisch
Deze interactieve training duurt 1,5 uur en wordt gegeven vanuit de ontspannen setting van de huiskamer. Jij kijkt mee vanuit je luie stoel, maar het is wél de bedoeling dat je actief meedoet. Wil je jezelf beter leren kennen, begrijpen en sturen, meld je dan aan via de knop aan de rechterkant van deze pagina.

Frederiek en Nanda vullen elkaar uitstekend aan. Waar Frederiek zorgt voor actie, brengt Nanda je weer op aarde. Samen verzorgen ze een energieke en interactieve sessie waarin je de basis legt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hun voornaamste doel is studentenwelzijn te verhogen en jou een fijne studententijd te bezorgen.

Deze sessie maakt deel uit van een serie van 3 Huiskamersessies. Hiertoe behoren ook Dive into your drives en Me, myself and I. Je bepaalt zelf voor welke sessie(s) je je aanmeldt.


Frederiek Vetkamp


Nanda van der Els


Uiterste aanmelddatum: 2022-02-14

Wanneer
Datum Tijd
15-02-2022 19:30 - 21:00
Locatie Online
Kosten Gratis
Thema Persoonlijke ontwikkeling
Tags Cultuur , Gedrag , Gezondheid , Maatschappij , Ontspanning , Praktijk

Let op: registratie eisen

Reviews