Me, myself and I

Huiskamersessies (2): Ken jezelf

Vanuit je luie stoel werken aan persoonlijke groei? Dat kan met de interactieve Huiskamersessies. In 3 online trainingen krijg je meer inzicht in jezelf. Me, myself and I gaat over jouw verschillende ikken.

Inhoud
Ben jij altijd die actieve student of huist er ook een luie ik in jou? Zo’n ik die de hele dag Netflix kijkt en geen boek openslaat. En die vrolijke ik, die daar op de bank ligt, wordt die wel eens verdrongen door een piekerende ik? Wij weten het antwoord wel. In ieder mens  huizen meerdere ikken, zoals de perfectionist, de avonturier, de criticus en de zorgverlener. Hoe beter je jouw ikken kent, hoe meer vat je hebt op jouw functioneren. De theorie hierachter heet Voice dialogue.
In deze huiskamersessie ga je samen met Frederiek Vetkamp en Nanda van der Els op zoek naar jouw verschillende ikken. Daarbij werk je met een denkbeeldige bus. Welke ikken zitten daar allemaal in? Wie zit voorin? Waarom zit jouw daadkrachtige ik achterin en wat heeft die nodig om naar voren te schuiven? Verschillende praktische oefeningen geven je inzicht.

Interactief
Tussen de oefeningen door nodigen we je uit om deel te nemen aan de chat. Uiteraard ben je vrij te reageren, ook op opmerkingen van anderen.  Eerdere trainingen leren dat je meer inzicht in jezelf krijgt als je je ervaringen deelt. Aan het einde van de sessie weet je beter hoe jij in elkaar zit. Je weet welke ikken jouw beste vrienden zijn en wat jij nodig hebt om ze vaker te zien. Met deze kennis kun je verder werken aan jouw persoonlijke groei.

Praktisch
Deze interactieve training duurt 1,5 uur en wordt gegeven vanuit de ontspannen setting van de huiskamer. Jij kijkt mee vanuit je luie stoel, maar het is wél de bedoeling dat je actief meedoet. Wil je jezelf beter leren kennen, begrijpen en sturen, meld je dan aan via de knop aan de rechterkant van deze pagina.

Frederiek en Nanda vullen elkaar uitstekend aan. Waar Frederiek zorgt voor actie, brengt Nanda je weer op aarde. Samen verzorgen ze een energieke en interactieve sessie waarin je de basis legt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hun voornaamste doel is studentenwelzijn te verhogen en jou een fijne studententijd te bezorgen.

Deze sessie maakt deel uit van een serie van 3 Huiskamersessies. Hiertoe behoren ook Dive into your drives en Better together. Je bepaalt zelf voor welke sessie(s) je je aanmeldt.

 


Frederiek Vetkamp


Nanda van der Els


Uiterste aanmelddatum: 2022-02-08

Wanneer
Datum Tijd
08-02-2022 19:30 - 21:00
Locatie Online
Kosten Gratis
Thema Persoonlijke ontwikkeling
Tags Cultuur , Gedrag , Gezondheid , Maatschappij , Ontspanning , Praktijk

Let op: registratie eisen

Reviews