For Love & Friendship

Avans Dates

Ken je dat gevoel? Dat je hoogtepunt van de dag ‘naar de supermarkt gaan’ is. Of dat je iets grappigs tegen komt op YouTube, Instagram of TikTok en dat je naar beneden rent om dat te laten zien en dat er dan niemand thuis is om het met je te bekijken? Of betrap je jezelf dat je Tinder hebt uitgespeeld en ’s avonds in bed ligt en denkt: shit, dit is een k*tdag!?

Wellicht voel je je dan een beetje eenzaam. Steeds meer studenten ervaren stress of voelen zich ongelukkig omdat ze geen maatje hebben. Een maatje die je fysiek even ziet en je ‘ei bij kwijt kunt’. Iemand die vraagt hoe het met JOU is en hoe je dag ging. Een snelle zoektocht op het internet, en je komt tal van artikelen tegen die je vertellen dat vooral jongeren zich eenzaam voelen in deze crisistijd. De coronacrisis hakt er bij veel jongeren goed in.

GreenOffice maakt zich hard voor deze jongeren en wil werken aan het oplossen van dit groeiende probleem. Want bij GreenOffice werken we aan een schonere én socialere hogeschool! Wij willen studenten die zich in bovenstaand verhaal herkennen samenbrengen en met elkaar leren kennis maken. Daarom organiseren we voor Avans het Avans Dates diner.

Op 11 februari opent het allereerste Avans first dates restaurant haar deuren. Ons restaurant verbindt jou aan een ander onder het genot van een héérlijk 3-gangen diner. Je ontmoet iemand met eenzelfde gevoel van eenzaamheid* en ‘you let us do the magic’. Aan het eind van de avond heb jij iemand ontmoet en kijk je terug op een leuke avond waarin met bijzondere gesprekken.

Wat moet je doen? Meld je aan! Vul het aanmeldformulier in. Upload een foto van jezelf. Vertel iets over jezelf, je hobby’s en wie je tegenover je wilt hebben zitten. Je wordt dan gekoppeld aan de hand van onze matchmaking machine.

Het evenement wordt volledig coronaproof georganiseerd**. Zo schrijf je je in voor een bepaald tijdslot. Is er een looproute. Verzorgen we ontsmettingsmiddelen bij binnenkomst en buitengaan. Zit je minimaal op 1,5 meter van jouw match. En uiteraard gelden de normale coronamaatregelen zoals die gelden voor Avans Hogeschool. We organiseren dit evenement zo veilig mogelijk en hebben plek voor max. 30 studenten per tijdslot.

Kortom! Heb jij behoefte aan sociaal contact. Huidhonger of wil je jouw teddybeer inruilen voor een ander knuffelmaatje? Meld je dan aan voor het Avans Dates diner.


xoxo

GreenOffice

 

*Het is niet verplicht om op romantische voorwaarden mee te doen aan het evenement. Wij raden het evenement ook sterk aan als je op zoek bent naar vriendschap. Het evenement is ook geschikt voor mensen die alternatieve vormen van vriendschap/liefde verkennen (LHBTI+ proof)

**op dit moment gelden er strenge maatregelen en is het advies om enkel om noodzakelijke redenen naar de Avans gebouwen te bewegen. Als deze regels nog van kracht zijn op 11 februari zijn wij wellicht genoodzaakt het evenement te verplaatsen naar een moment waarop het wel mag.  

Meld je hier aan: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=WAvFh_IuPUKk2x-nyE78-nUINkqTbDNPrMBPOWE9-jtUNTlTODg2N09HTEs4TTUzRjNBN0hGWjQzWi4u

Uiterste aanmelddatum: 19-04-2021

Wanneer Startdatum: 29-04-2021
Einddatum: 29-04-2021
Beschikbare plaatsen 60 van de 60
Locatie Breda
Kosten € 10
Aanbieder GreenOffice
Thema Maatschappij ,
Duurzaamheid
Tags Gedrag , Gezondheid , Maatschappij , Ontspanning
Details