Wees trots op wie je bent.

Roze Helpdesk

Welkom bij de Roze Helpdesk van Avans Hogeschool, dé plek waar we diversiteit en inclusie omarmen.

Bij de Roze Helpdesk draait alles om het creëren van een veilige, ondersteunende en moedige omgeving voor jou en je medestudenten. Of je nu aan het worstelen bent met je coming-out, te maken hebt met discriminatie, intimidatie of gewoon behoefte hebt aan een vertrouwd luisterend oor - wij zijn er voor jou.

Onze toegewijde medewerkers zijn zelf leden van de LHBTQAI+-gemeenschap of staan er volledig achter. Ze begrijpen de uitdagingen en vreugde die gepaard gaan met diversiteit, en ze zijn er om jou te helpen. Maar dat is niet alles! We organiseren het hele jaar door spannende evenementen en activiteiten om bewustwording te vergroten, zichtbaarheid te stimuleren en acceptatie te bevorderen.

Dus, sluit je aan bij ons en laten we samen werken aan een toekomst waarin iedereen zichzelf kan zijn zonder angst of oordeel. Bij de Roze Helpdesk zijn we trots op wie je bent, en we staan klaar om je te ondersteunen op jouw reis naar zelfontdekking en zelfexpressie. Welkom in onze inclusieve gemeenschap!

Lid worden is heel simpel: stuur even een mailtje naar rozehelpdesk@avans.nl. Dan wordt je toegevoegd aan de WhatsApp community.

Wanneer Doorlopende activiteit
Locatie Meerdere locaties
Kosten Gratis
Thema Persoonlijke ontwikkeling ,
Zelfstudie ,
Maatschappij
Tags Aarde , Academisch nadenken , Cultuur , Disruptieve Innovatie , Gedrag , Gezondheid , Innoveren , Kritisch Burgerschap , Maatschappij , Ontspanning , Praktijk , Recht