Flitsbezorging en de 24-uurseconomie

VENTURE TALKS #6

VENTURE TALKS is een Bosch’ concept over ondernemen. In deze zesde editie duiken we in de wereld van flitsbezorging en de 24-uurseconomie. Welke kansen en uitdagingen liggen er? En hoe is dat voor de stad Den Bosch?

Is er nog toekomst voor fysieke winkels? Wat zijn de consequenties van de 24-uurseconomie? Hoe ziet de binnenstad er over een aantal jaar eruit? Deze vragen staan centraal tijdens de 6e editie van Venture Talks op 27 september bij Grasso in Den Bosch. Samen met onder andere Tom Pais van Gorillas, de koploper in flitsbezorging, gaan we met elkaar het gesprek aan. Doe jij mee? Zet de datum dan alvast in je agenda.

Onder leiding van presentator Rudy van Beurden delen ondernemers hun ervaringen. Je hoort niet alleen inspirerende praktijkverhalen van succesvolle bedrijven, maar krijgt ook een indruk van de kansen en uitdagingen van  de gemeente Den Bosch op het gebied van de 24-uurseconomie. 

Voor wie?   
VENTURE TALKS is er voor alle studenten en ondernemers in de regio en inwoners van Den Bosch met een interesse in ondernemen.  

De sprekers   
Voordat Tom Pais Gorillas naar Nederland bracht werkte hij als data lead bij verschillende startups. Hij volbracht drie studies: Engineering aan het Imperial College London, Innovation Design aan het Royal College of Art en Biotechnology aan de Erasmus University Rotterdam.

"I take a data-driven approach to finding and building new ventures, products, and solutions and believe the key to impactful innovation is great execution."


VENTURE TALKS inspireert, informeert en brengt studenten, ondernemers en inwoners van Den Bosch met elkaar in contact. Zodat er weer nieuwe ideeën en initiatieven kunnen ontstaan.

Avans Hogeschool organiseert dit periodiek terugkerende event samen met de Bossche Investerings Maatschappij (BIM), Grasso en Universiteit Jheronimus Academy of Data Science (JADS).

Uiterste aanmelddatum: 2022-09-27 11:00:00

Wanneer
Datum Tijd
27-09-2022 16:00 - 17:00
Beschikbare plaatsen 60 van de 60
Locatie 's-Hertogenbosch
Kosten Gratis
Thema Ondernemerschap
Tags Bedrijf , Innoveren , Ondernemen , Startup , Zelf ondernemer zijn